profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
Hello, i'm Hanie. 17. I do love arts and editing coz they're my daily meal. Also a fan-ghost and caramel maniac. I'm currently on semi-HIATUS until the end of 2013. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, isyallah.. amin ya rabbal' alamin.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret
Wednesday, November 30, 2011 | 31 comments


nampak tak banner atas tu syg ? hee , hari ni kak lyssa wat segmen , bersempenakan anniversary blog dye yg dah genap 1 . so kak lysaa congrate , dah genap dah setahun , tak dapat kasi hadiah , kasi kiss je lah , hehe . 

blog kak lyssa is like something superb , ape yang korg nak ade , anyway blog dye kemas dan rapi , haha , aku punyer ni pon tonggang selanggang langgang nya , haha , ape ape pon , 
hee 

congrate !!

sape yang nak join cepatt , kak lyssa tutop sampai pukol 6 ny je ..





FUTURE
PAST