profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
Hello, i'm Hanie. 17. I do love arts and editing coz they're my daily meal. Also a fan-ghost and caramel maniac. I'm currently on semi-HIATUS until the end of 2013. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, isyallah.. amin ya rabbal' alamin.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


awaaaayy to kay ell .
Friday, December 9, 2011 | 0 comments

hey there fella , anneyiong chingus , hai kawan , and muchh , haha , esok kan kite nak pergi kl , haha kalau yang bace ny mesti cakap aku ni cm ni ' minah ni macam tak penah pegi kl je' haha ken ? kesah ape aku , blog aku , aku post jele , haha even tga malas nak meng-update-ing bende ny , err sumpah malas . 


kite bukan ape , cewahhh , cume nak suruh reader(s) ni jaga jaga kanlah blog buruk aku ni okayy , jage yang ini dan yang itu , boleh ? can ? haha , kalau tak takpelah , aiman tak kesah , haha gytu pulak , kayy lah dear nak tido , mata dah sembap cam anak apex ni hah , susah kang sok terbangon lambat , act , memang bangon lambat pon selalu  kekadang -..- , kayy lah nyte chingus ~ muahh

boy , kenape tak on the line , err miss tahu tak , muahh :'<


FUTURE
PAST