profile affiliates free page refresh follow

disclaimer
Hello, i'm Hanie. 17. I do love arts and editing coz they're my daily meal. Also a fan-ghost and caramel maniac. I'm currently on semi-HIATUS until the end of 2013. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, isyallah.. amin ya rabbal' alamin.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Contest Blog Superb Queen Terbaek
Wednesday, December 7, 2011 | 0 comments

awak , nampak tak banner lawa tu ? haha nak join klik kat banner tu kay

hey sayang sayang ku sekalian , aku dah ditagg oleh cik fara for this contest
hee , thanks fara tag saye , haha , sekadar mencube nasib , ouh , hadiah dye , ?
ckap pasal tu , omggggg , hadiah die best kalau nak tahu try contest ny ehh


okeyy , harap lah sangkut sebab sebelum ny tak penah dapat pon .
hee

anyway sebelum terlupe saya nak tag 2 person :

yana
najwa
bloggers yang blogwalking in here :)


k boiiiii ~


FUTURE
PAST